В «УДАРі Віталія Кличка» вимагають зняти з розгляду скандальний законопроект №5600

"УДАР Віталія Кличка" вимагає зняти з розгляду законопроект №5600, оскільки в ньому досі залишаються норми, які б’ють по малих та середніх підприємцях та звичайних українцях. Таку заяву оприлюднено на сайті "УДАРу" напередодні розгляду скандального законопроекту у другому читанні, який має відбутися у Верховній Раді 21 жовтня.

"З моменту реєстрації влада маніпулятивно формувала сприйняття даного законопроєкту як "антиолігархічного". Натомість він стане зашморгом для малого і середнього бізнесу та пересічних громадян. "УДАР Віталія Кличка" з моменту оприлюднення цього законопроєкту виступав проти його схвалення у початковому вигляді. У результаті боротьби та тиску на владу вдалося домогтися, щоб з тексту законопроєкту до другого читання зникли деякі скандальні норми. Проте залишились інші, які б’ють по малих та середніх підприємцях та звичайних українцях", - йдеться в заяві.

В "УДАРі" наголошують, що розгляд законопроекту за спец процедурою, у відродженому "турборежимі", унеможливлює якісний та продуктивний розгляд поправок народних депутатів.

У зв’язку з цим "УДАР Віталія Кличка" вимагає взагалі зняти з розгляду проєкт, який вбиває український бізнес та середній клас. В партії закликають повернутися до широкого національного обговорення із залученням профільних асоціацій та напрацювати пакет рішень, які справді покращать умови ведення бізнесу в країні та стимулюватимуть економічний розвиток.

"Держава та економіка стануть сильними лише тоді, коли сильними та самодостатніми будуть громадяни. Головне завдання держави – створення умов для ведення чесного бізнесу: встановлення рівних податкових правил, запровадження прозорого адміністрування податків, завершення судової реформи, щоб підприємці мали можливість захистити свою працю", - наголошують в "УДАРі Віталія Кличка"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися