Суспільство повинне отримати відповіді - Кличко назвав шокуючою інформацію про «вагнергейт»

Лідер партії "УДАР", мер Києва Віталій Кличко назвав разючими оприлюднені факти зриву операції "вагнергейт" і заявив, що суспільство має отримати відповіді, — йдеться на сторінці Кличка у фейсбук

За словами Кличка, питання зриву операції із затримання бійців ПВК Вагнера є питанням національної безпеки, на які суспільство повинне отримати відповіді.

"Справді разюча інформація про "вагнергейт" у програмі у Савіка Шустера… І суспільство повинне отримати відповіді на ті твердження і ті питання, що прозвучали в етері. Чесні відповіді, як би складно це не було. Бо йдеться про державну безпеку нашої країни. Країни, яка відбиває російську агресію. Країни, що відстоює свою незалежність і територіальну цілісність. Країни, за яку щодня гинуть наші захисники", - написав Кличко

Нагадаємо, вчора колишній глава ГУР Міноборони Василь Бурба заявив, що у липні 2020 року отримав від делегованого президентом України голови ОП Андрія Єрмака вказівку про зрив операції із затримання бійців ПВК Вагнера.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

21 листопада 2021, 12:12

У Кличко диабет, ему уже пора на тот свет....

Стас

21 листопада 2021, 10:46

ЗРАДНИКИ-ЗЕЛЕНСЬКИЙ Є ЗЕЛЕНИЙ БАРИГА ОФШОРНИЙ! ВІН НЕ ТІЛЬКИ МАВ ОФШОРИ, А І ВІДМИВАВ ЧЕРЕЗ НИХ КОШТИ ЯКІ ЙОМУ ПЛАТИВ КОЛОМОЙСЬКИЙ (ВКРАДЕНІ І ВИВЕДЕНІ 5,5 МЛПД З ПРИВАТБАНКУ). ТІЛЬКИ ДУРНІ І ДЕБІЛИ МАЮТЬ СУМНІВИ. ВЛАДА НА ЧОЛІ З ЗЕЛЕНСЬКИМ Є МАФІЯ-ОЗГ(ОРГАНІЗОВАНА ЗЛОЧИННА ГРУПА) ПІД КЕРІВНИЦТВОМ БЕНІ-КОЛОМОЙСЬКОГО. ЗЕ КЛОУН ЗЕЛЕНСЬКИЙ ЗІ СВОЇМ КРЕМЛІВСЬКИМ ЄРМАКОМ, СБУШНИМ БАКАНОВИМ І ШЕФІРАМИ І ДРУГИМИ "СЛУГАМИ НАРОДУ" ПРИ ВЛАДІ -Є ЗРАДНИКАМИ УКРАЇНИ ТА УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ. ВОНИ-СУКИ, НІ ОДНОГО ДНЯ НЕ БУЛИ НА ВІЙНІ З РОСІЄЮ І НЕ МАЮТЬ НІЯКОГО ВІДНОШЕННЯ ДО ЗАХИСТУ ЦІЛІСНОСТІ УКРАЇНИ. ВОНИ, В ТОЙ ЧАС КОЛИ НАШІ ВОЇНИ ЗАХИЩАЛИ УКРАЇНУ, ТІЛЬКИ ТО І РОБИЛИ ШО НАСМІХАЛИСЯ З УСЬОГО УКРАЇНСЬКОГО!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися