Мобілізація ресурсів та розмова з суспільством – Кличко озвучив кроки у зв’язку із загрозою наступу Росії

Не можна допустити, щоби вся Україна заплатила дорогою ціною за самозаспокоєність та шапкозакидацькі настрої вищого керівництва держави. Так прокоментував позицію влади щодо ймовірності широкомасштабного наступу російського агресора лідер партії "УДАР", мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці y Facebook.

"Вже три тижні весь світ спостерігає доволі дивну картину. Спираючись на дані космічної розвідки, США та інші партнери України на Заході попереджають про реальну можливість нового широкомасштабного наступу Росії на нашу державу. Вище керівництво України спочатку взагалі не "бачило" ознак підготовки ворога до нового акту агресії. А тепер намагається піддати сумніву вірогідність розвитку подій за таким сценарієм. Ми не можемо допустити, щоби вся країна заплатила дорогою ціною за самозаспокоєність та шапкозакидацькі настрої вищого керівництва держави", - наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що Збройні Сили України сьогодні набагато сильніші, ніж були у 2014 році, і набагато краще технічно оснащені. Проте потрібно мати чіткий план дій на випадок екстремальної ситуації та чесна розмова з суспільством. А не звинувачувати у поширенні панічних настроїв тих, хто закликає до пильності.

"Для того, щоби зірвати плани агресора, потрібна мобілізація всіх ресурсів на потреби оборони, а не розтринькування їх на сумнівні проєкти. Потрібна також чесна розмова із суспільством щодо серйозності викликів, з якими стикається Україна в безпековій сфері, включно з енергетикою. Нарешті, потрібен чіткий план дій на випадок екстремальної ситуації, скоординований з нашими союзниками та партнерами", - заявив лідер "УДАРу".

У черговий раз ворог випробовує Україну на міцність. Ми не маємо права схибити, підкреслив Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

23 листопада 2021, 16:58

Кличку давно пора идти на ЙУХ, это самозванец. набрал Кличко явки на выборах 10% и имеет наглости заявлять что действует по воле народа. Народ никого не выбирает, народ ждет когда иудеи свалят на ПМЖ в Израиль...

Андрей

23 листопада 2021, 10:19

Считаю, что воевать нужно на территории врага, а не на своей!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися