«УДАР Віталія Кличка» має найбільший рейтинг у Києві серед усіх партій, — соцопитування

Що відомо про політичні симпатії киян

Найвищу підтримку у Києві серед усіх політичних сил має партія "УДАР Віталія Кличка". Якби вибори до Київради проводилися найближчим часом, за "УДАР" проголосували б понад 19% киян. Про це свідчить соціологічне опитування "Суспільно-політичні симпатії киян", яке проводилося 10-12 грудня групою "Рейтинг". 

Відповідаючи на запитання "Якби вибори до міської ради проводилися найближчим часом, за яку партію ви би проголосували?", 19,1% респондентів назвали партію "УДАР Віталія Кличка". На другій позиції в рейтингу опинилася партія "Європейська солідарність" з 16,7% підтримки. За "Слугу народу" на виборах до міськради готові віддати свої голоси лише 11,7% киян. Крім цих партій, подолати прохідний бар’єр на виборах до Київради могли б "Розумна політика" Разумкова та Партія Притули, які мають підтримку на рівні 8,2% та 6,5% відповідно.


В опитуванні групи "Рейтинг", яке проводилося з 10 до 12 грудня, взяли участь 2000 мешканців столиці старше 18 років. Опитування проходило у вигляді телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера (методом CATI) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибірка репрезентативна за віком і статтю. Статистична похибка не перевищує 2,2%.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Одинокий мудак

16 грудня 2021, 14:36

Рейтинг в ж...у себе засунте .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися