65% киян вважають, що у Києві потрібно відродити районні ради, - "Рейтинг"

В опитуванні групи «Рейтинг» на тему «Суспільно-політичні симпатії киян», яке проводилося з 10 до 12 грудня

Створення в Києві районних рад підтримують 65% киян. Про це стало відомо з результатів соціологічного опитування "Суспільно-політичні настрої киян", яке проводилося 10-12 грудня соціологічною групою "Рейтинг". 

Відповідаючи на запитання "Чи підтримуєте ви запровадження районних рад у Києві", 65% респондентів дали стверджувальну відповідь. 23% заявили, що не підтримують таку ідею. А 12% не змогли відповісти.

В опитуванні групи "Рейтинг" на тему "Суспільно-політичні симпатії киян", яке проводилося з 10 до 12 грудня,  взяли участь 2000 мешканців столиці старше 18 років. Опитування проводилося у вигляді телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера (методом CATI) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибірка репрезентативна за віком і статтю. Статистична похибка не перевищує 2,2%. 

Як відомо, районні в місті Києві ради існували до 2010 року, після чого були ліквідовані. У жовтні цього року лідер партії "УДАР", мер Києва Віталій Кличко ініціював розгляд Київрадою питання про створення у столиці районних рад. Повернення райрад – це європейський шлях розвитку столиці, на противагу спробам згорнути децентралізацію, наголосив він. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Марина

17 грудня 2021, 10:55

Навіщо ці дармоїди.?Що вони можуть допомогти.?Збільшиться тільки армія деребанщиків коштів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися