«Без вашої свободи не буде свободи у всієї Європи», - віце-президент ЕРР у відеозверненні до «УДАРу»

Віце-президент ЕРР у Європарламенті Раса Юкнявічене записала звернення до партії "УДАР" та її лідера

Європа – це більше, ніж просто ЄС. І Україна сьогодні знаходиться у самому центрі пошуків об’єднаної Європи. Без свободи України не буде свободи у всієї Європи. Про це заявила віце-президент Європейської народної партії (EPP) у Європарламенті Раса Юкнявічене у своєму відеозверненні до делегатів з’їзду "УДАРу Віталія Кличка".

"Європа – це більше, ніж просто ЄС. Наше покоління має завершити розпочату роботу з об’єднання демократії, подолання диктатур у Європи, протистояння спробам знову і знову розмежувати карти держав. Україна сьогодні знаходиться в самому центрі пошуків об’єднаної Європи. Без вашої сили ми не досягнемо успіху. Без вашої свободи не буде свободи у всієї Європи", - наголосила Раса Юкнявічене.

Юкнявічене назвала партійців "УДАРу" "лідерами України, які пишуть історію майбутнього демократичної та єдиної Європи". І побажала "УДАРу" та всій Україні наполегливості, відповідальності та сили.

Відеозвернення до "УДАРу Віталія Кличка" з нагоди з’їзду надіслали також голова Європейської ради 2014—2019 років  Дональд Туск, діючий федеральний канцлер Австрії Карл Негаммер, багаторічний голова Комітету Європарламенту у закордонних справах Елмар Брок, депутат Бундестагу від Християнсько-демократичного союзу Німеччини Тільман Кубан та інші.

Читайте также