Кличко: Ми об'єднуємося перед загрозою та боротимемося далі

Кличко нагадав, що Русь була Київською, ще коли на місці Москви були болота.

Ми у себе вдома, і нам вирішувати, як має розвиватися наша країна. Тому ми боротимемося далі, заявив лідер "УДАРу", мер Києва Віталій Кличко у зверненні до всіх українців. І нагадав, що Русь була Київською, ще коли на місці Москви були болота.

Росія фактично оголосила Україні війну. У Донецьку та Луганську купа російських військ, які рухалися туди всю ніч. Оперативно після виступу Путіна та визнання ним абревіатурних утворень зайшла орда, яка називає себе "миротворцями". Агресори – миротворці? Безглуздість. І нехтування міжнародним правом та суверенітетом незалежних країн. Цинічно та неадекватно правитель Росії поставив під сумнів існування Української держави та українського народу. Зауважу: Русь була Київською, а Київ – величним містом, ще колись десь були болота і ніхто не уявляв, що на них колись з'явиться Москва", - заявив Віталій Кличко.

Він наголосив, що Україна обрала свій шлях та своє майбутнє. І воно пов'язане не з Російською імперією, а з цивілізованою демократичною співдружністю країн.

За цей вибір ми заплатили високу ціну. І обстоюємо його вже 8 років, відбиваючи російську агресію. Ми не боїмося і боротимемося далі. Ми віримо у наші Збройні Сили. Ми створюємо територіальну оборону. Ми об'єднуємось перед загрозою. Об'єднуємось незалежно від політичних переконань, симпатій чи емоцій. Ми маємо бути єдиним фронтом. На нашому боці справедливість і справді. Ми у себе вдома, і нам вирішувати, як має розвиватися наша країна. Це випробування, через які ми маємо пройти. Рішуче, всі разом, з холодним розумом та витримкою. Щоб зберегти державу. Щоб Україна стала сильною та успішною", – заявив лідер "УДАРу".

Кличко наголосив: партнери України мають запровадити весь пакет санкцій проти агресора, який погодили країни ЄС та НАТО.

"Ми дякуємо лідерам тих держав, які вже заявили про готовність застосувати санкції. Часу на розмови нема. Цю повзучу окупацію, кровопролиття, провокації та брехню імперські амбіції треба зупинити. Тому що апетити агресора зростатимуть. І не лише щодо України", - наголосив Кличко.

Він також нагадав, що перемагають не лише силою, а й духом. І українці це доводили неодноразово.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися