Мер Броварів розшукує зниклих депутатів, щоб передати їм памперси (ВІДЕО)

Народних обранців закликають повернутися до своїх обов’язків

Депутати Броварської міської ради повинні повернутися до виконання своїх посадових обов’язків, нести відповідальність перед броварчанами та допомагати місту під час війни. Про це у відеозверненні до народних обранців заявив мер Броварів Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

"Зараз хочу звернутись до наших депутатів Броварської міської територіальної громади. Шановні депутати! Прошу вас повідомити ваше місце знаходження, щоб ми вам могли передати підгузки, памперси, туалетний папір. Всіх депутатів, у яких є совість і безпосередньо — відповідальність, прошу повернутися додому, до Броварів", — заявив Сапожко.

Броварський міський голова наголосив, що народні обранці повинні виконувати свої посадові обов’язки та нести відповідальність перед виборцями. "Тут потрібна ваша допомога і відданість народу, тим людям, які вас обирали, тим людям, які вас підтримували, тим людям, які на вас надіялись. Тому прохання повернутися додому і виконувати свої функції, які покладені на вас як орган місцевого самоврядування. Ми вас чекаємо вдома", — резюмував мер Броварів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися