Депутат Київради Михайло Терентьєв знову має намір балотуватися до Київради

Депутат Київської міської ради Михайло Терентьєв знову балотуватиметься в Київраду

Михайло Терентьєв обирався до Київради двічі - від партії "УДАР" в 2014 році, і партії "Солідарність" в 2015. Зараз він є членом Постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку. Про це повідомляє видання UAZMI.

На виборах 2019 року М. Терентьєв балотувався в народні депутати від "Європейської солідарності" в Києві по округу №221 (Печерськ). За результатами виборів він зайняв 3-е місце, набравши менше 17% голосів виборців.

У той же час за розміром виборчого фонду депутат Київради потрапив в ТОП-10 кандидатів-мажоритарників.

Декларація Михайла Терентьєва в 2018 році свідчить, що він задекларував 35 тис. доларів готівкою і 1350 грн на рахунках в банку. Зарплата ж за основним місцем роботи депутата склала 579 тис. грн.

У Київраді Терентьєв в перші 100 днів роботи новообраної ради пропустив ряд голосувань. Зокрема, голосування за проєкт рішення про збереження Поштовій площі.

Видання зазначає, що ім'я Терентьєва згадувалося також в справі по закупкам КП "Інженерний центр", яку розслідувала прокуратура.

У 2018 році "Інженерний центр" за результатами тендеру замовив "Плутон-С" капітальний ремонт споруд пологового будинку в Святошинському районі Києва. Вартість будматеріалів і робіт склала 146 млн грн, що, на думку журналістів видання в кілька разів вище за ринкові розцінки.

Крім того, в 2018 році "Інженерний центр" вирішив провести реконструкцію сходів на Пейзажній алеї за 38,3 млн грн. І це після того, як в 2017 році підприємство вже сплатило за аналогічні роботи 31,3 млн грн.

За інформацією журналістів,  у свій час Терентьєв намагався відібрати у підлітка планшет з відеоматеріалами, які нібито свідчили про підкуп виборців.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися