Кличко став почесним громадянином Варшави - Геращенко

Міський голова української столиці Віталій Кличко отримав звання почесного громадянина Варшави

Міський голова української столиці Віталій Кличко отримав звання почесного громадянина польської столиці Варшави. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїх ресурсах у соціальних мережах.

Він нагадав, що депутати Київської міської ради позбавили статус міста-побратима Києва столицю Білорусі Мінськ. Також Геращенко заявив, що мер Києва Віталій Кличко став почесним громадянином Варшави.

Нагадаємо, що нещодавно Кличко зустрівся з мером Праги Зденеком Гржибом та мером Варшави Рафалем Тшасковським. Мери прибули до Києва, щоб висловити свою підтримку та солідарність із Україною. А також обговорити з Віталієм Кличком приєднання Києва до "Пакту вільних міст".

Кличко зазначив, що візит мерів європейських міст дуже важливий для українців та для нього особисто.

"Сьогодні для моєї країни дуже драматичний момент. Україна, за весь час незалежності, ще ніколи не стояла перед такою загрозою. Загрозою своєї державності, територіальної цілісності, своїм громадянам. Ми – мирна держава та мирний народ. І нікому не загрожуємо. Але захищатимемо. Але захищатимемо. свою свободу та незалежність, свою землю від будь-якого агресора. І нам сьогодні важлива підтримка кожного партнера, кожного друга України та Києва", – заявив Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися