США надали Київській області допомогу в генерації світла

Міжнародна компанія з США надала Київській області джерела автономного живлення

Міжнародна компанія з США передала 70 генераторів для забезпечення потреб освітніх та медичних закладів Київської області. Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація, передають "Коментарі".

Джерела автономного живлення були придбані компанією Solvd у співпраці з Генеральним консульством України в Сан-Франциско (США). Solvd - міжнародний постачальник послуг з розробки програмного забезпечення, що базується в Каліфорнії.

Повідомляється, що 50 генераторів передано Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації. Ці електрогенератори будуть розподілені між закладами освіти, які мають у них потребу.

20 генераторів передано Департаменту охорони здоров'я Київської ОДА для розподілу серед центрів первинної медико-санітарної допомоги, які надають медичні послуги жителям Київської області.

Нагадуємо, що Києву передали чотири дизельні генератори потужністю 400 кВт для роботи котелень та забезпечення потреб військових. Один з нових генераторів одній із військових частин передав мер Києва Віталій Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися