У Київській області іноземець влаштував смертельну ДТП (ФОТО)

У селищі Чабани Київської області громадянин Узбекистану влаштував ДТП на перехресті, в результаті якого загинула людина. Про це повідомили в прес-службі Головного управління національної поліції в Київській області.

Повідомляється, що 20-річний громадянин Узбекистану в Чабанах за кермом автомобіля Hyundai вилетів на перехрестя і врізався в Volkswagen, в результаті якого загинула одна людина. Хлопець не впорався з керуванням автомобілем і вилетів на перехрестя, де протаранив інший автомобіль.

В результаті ДТП загинув 35-річний пасажир автомобіля Volkswagen, а ще одну людину з травмами госпіталізували. Поліція затримала водія автомобіля Hyuindai. За фактом події порушили кримінальне виробництво за статтею про порушення правил дорожнього руху, яке призвело до загибелі потерпілого.

Нагадаємо, що раніше дід 16-річного підлітка, який убив батьків і молодшого брата в Києві, заявив про те, що хлопець з 12 років вживав наркотики. Після переїзду сім'ї на Харківський масив, підліток потрапив в погану компанію, де почав вживати наркотичні речовини.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Київській області знайшли мертвим зниклого хлопця.

Читайте також про те, що Київська влада не дає дозволу на проведення мирних акцій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися