Дріб’язковість і слабкість влади – Кличко прокоментував інцидент з візитом Меркель

Українська влада демонструє слабкість у зовнішній політиці, вважає мер Києва

Влада демонструє дріб’язковість і слабкість у зовнішній політиці замість консолідації зусиль. Лідер партії "УДАР", мер Києва Віталій Кличко прокоментував ранковий інцидент в аеропорту "Бориспіль", коли його не пропустили на передбачену протоколом зустріч канцлера ФРН Ангели Меркель.

Він зазначив, що влада, на жаль, демонструє слабкість у зовнішній політиці.

"Переконаний, що у зовнішній політиці влада має демонструвати консолідацію зусиль, а не дріб’язковість і слабкість. А поки що, на жаль, демонструє слабкість… Тим самим ослаблюючи позиції України!" – зазначив Кличко.

Він наголосив, що замість того, щоб думати, як укріплювати україно-німецькі відносини, на Банковій пів ночі розробляли план, як не допустити зустрічі Меркель із Кличком.

Раніше Віталій Кличко повідомив, що охорона не пропустила його в аеропорту "Бориспіль", де за протоколом він мав зустрічати канцлера Німеччини Ангелу Меркель.

"Прибув в аеропорт "Бориспіль", де за протоколом, як мер столиці, мав зустрічати канцлера Німеччини Ангелу Меркель. Як це було і під час її минулих візитів до Києва. Але цього разу мене не пустили. Силою прориватися, звичайно, не буду", – зазначив Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися