Популярність Віталія Кличка у Німеччині – шанс для України покращити стосунки з Европою, - політичний експерт

Участь мера Києва та лідера партії "УДАР" Віталія Кличка в агітаційному заході кандидата у канцлери Арміна Лашета – це шанс для України вирівняти стосунки з Німеччиною зокрема та Європейським Союзом загалом. Адже Віталій Кличко може конвертувати свою популярність у Німеччині для просування українських інтересів. Про це написав на своїй сторінці у Facebook політичний експерт Валентин Гладких.

"Безумовно, Віталій Кличко має потужний бекграунд у Німеччині, де він є знаною та шанованою людиною. Щиро кажучи, іноді саме завдяки Кличку німці знають про Україну і цікавляться українськими подіями. З огляду на це, може то і добре, якщо Віталій Кличко зможе конвертувати свою пізнаваність та впливовість в Німеччині для просування українських інтересів", - зазначив Гладких.

На його думку, в даному випадку не важливо, чи подобається кандидатура пана Лашета українцям, чи ні. Україні доведеться будувати стосунки з будь-якою особою, за яку проголосують громадяни Німеччини.

"Скидається на те, що Лашет має серйозні шанси на успіх, тож подобається він нам чи ні, але Україні доведеться мати з ним справу. І тут популярність Кличка може стати шансом для України вирівняти стосунки з Німеччиною зокрема та Європейським Союзом загалом", - підкреслив Гладких.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися