До Офісу Президента принесли тапочки: відео

Близько тисячі інвесторів "Укрбуду" вимагають продовжити будівництво 20 житлових комплексів, яке простоює з липня

У четвер, 5 грудня під офісом Президента України на вул.  Банковій відбувається два мітинги. Про це повідомляє "Київ оперативний".

Відзначається, що частина мітингувальників - інвестори "Укрбуд", яких забудовник кинув на квартири.  Люди принесли з собою домашні тапочки, як символ домашнього затишку, якого вони не отримали. Близько тисячі інвесторів "Укрбуду" вимагають продовжити будівництво 20 житлових комплексів, яке простоює з липня.

Мітингарі сформували звернення до глави держави і просять, щоб у рамках ради національної безпеки та оборони він сформував би спеціальну комісію, яка могла би вирішити цю проблему і забудовник "Укрбуд" міг продовжити будівництво житлових комплексів, оскільки без даху можуть залишитися 40 тисяч людей. Також на мітинг вийшли активісти, які вимагають закриття "Укрбуд".  


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", кияни перекрили трасу на знак протесту. Жителі столиці перекрили проїжджу частину в районі Індустріального шляхопроводу. Зазначається, що таким чином громадяни висловлювали свій протест. Кияни обурені, що вже добу в їх будинках відсутнє електропостачання.  Поліція на місці, але поки лише спостерігає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися