Дружина президента Туреччини відвідала київську школу

Вихованці гуртків «Кримської родини» Будинку дитячої творчості Голосіївського району, що діють на базі школи, продемонстрували свої досягнення.

Турецька офіційна делегація відвідала київську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів із поглибленим вивченням англійської мови № 165.

Делегація складалась з дружини президента Туреччини Еміне Ердоган, дружини посла Туреччини в Україні Седа Гюльдере, дружин міністрів офіційної делегації та представників державних організацій Туреччини Tika і YTB, що допомагають братнім тюркським народам, які мешкають поза межами Туреччини.

Вихованці гуртків "Кримської родини" Будинку дитячої творчості Голосіївського району, що діють на базі школи, продемонстрували свої досягнення.

Дружині турецького президента також розповіли про діяльність громадської організації "Кримська сім’я", яка спрямована на збереження національної ідентичності кримських татар, зокрема, про проєкти та різні заходи організації, що здійснюються за підтримки та сприяння турецьких державних організацій Tіka.

Як повідомляли "Коментарі", 3 лютого відбувся візит Реджепа Ердогана до столиці, через що відбулось перекриття руху транспорту в центральній частині міста, а також на деяких вулицях у Печерському, Шевченківському та Дарницькому районах. Відповідно до закону та протоколу президент Туреччини був забезпечений державною охороною.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися