Гордон звернувся до білорусів: «Перейшовши кордон, одразу здавайтеся»

Гордон закликав білорусів не йти проти українців

Відомий український журналіст Дмитро Гордон звернувся до білорусів із закликом не йти проти українців, а краще здатися, якщо Лукашенко штовхне їх на війну. Ті, хто здасться, зможе стати громадянином ЄС, а за бажання – отримає зброю для боротьби з режимом Лукашенка. Про це Гордон заявив у ефірі "Україна 24".

"Користуючись нагодою, хочу звернутися до білорусів, яких дуже люблю. Цей багатостраждальний народ у мене в серці. Дорогі білоруси, як тільки ваш божевільний лідер кине вас воювати з українцями – перейшовши кордон, одразу здавайтесь. Навіть не йдіть до нас. Здавайтеся одразу. Вам забезпечать чудове життя. Хто захоче стати громадянами ЄС, буде громадянами ЄС. Хто захоче воювати проти Лукашенка – ми вам дамо зброю. Відразу здайтеся, не йдіть проти українців", - сказав Дмитро Гордон.

Водночас, він запевнив, що ті, хто прийде в Україну з війною, будуть знищені.

"Ми чудово озброєні, у нас величезна кількість нового західного озброєння. Ми вбиватимемо всіх, хто прийде на нашу територію з війною. Усіх. Тож Лукашенко нехай навіть не думає. Якщо тільки він це зробить, ми атакуватимемо його і тих, кого він надішле, на всіх напрямках. У нас вистачить зусиль, у нас вистачить рішучості, у нас вистачить зброї. Наша справа права, і ми переможемо", - наголосив Гордон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися