Володимир Кличко зустрівся з канцлерами Німеччини Олафом Шольцем та Австрії Карлом Нехаммером, - мер Києва

Володимир Кличко наголосив на тому, що потрібно збільшувати допомогу Україні.

Володимир Кличко зустрівся з канцлерами Німеччини і Австрії та закликав збільшити підтримку України. Про це повідомив Віталій Кличко. Він зазначив, що його брат приїхав до Берліну у складі української делегації і повернеться до Києва після зустрічей.

"Мій брат Володимир зустрівся в Берліні з канцлерами Німеччини Олафом Шольцем та Австрії Карлом Нехаммером. На всіх зустрічах підкреслює необхідність подальшої допомоги Україні, яка бореться сьогодні за існування своєї держави і свою свободу. У розмові з канцлером Австрії Карлом Нехаммером Володимир наголосив на необхідності посилення економічного тиску на Росію, зокрема – припиненні економічних відносин з агресором", - повідомив Віталій Кличко.

Володимир Кличко наголосив на тому, що потрібно збільшувати допомогу Україні.

"Ми вдячні за надану нашими партнерами допомогу. Але нам терміново потрібна потужніша економічна, гуманітарна та військова підтримка у війні, з якою прийшла на нашу землю російська армія", - зазначив Володимир Кличко.

Мер Києва наголосив, що на кожній зустрічі Володимир Кличко розповідав і показував європейським політикам відео про те, що насправді сьогодні робить з Україною і її мирними мешканцями російська армія.

Також відбулися зустрічі з віце-канцлером-міністром економіки Німеччини Робертом Хабеком, міністром закордонних справ Німеччини Анналеною Бербок, головою Відомства федерального канцлера Німеччини Вольфгангом Шмідтом, міністром фінансів ФРН Крістіаном Лінднером та лідерами провідних політичних сил  – учасниками урядової коаліції Німеччини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися