Президенти чотирьох країн Євросоюзу відвідали Бородянку (ФОТО, ВІДЕО)

Політикам показали численні руйнування будинків та інфраструктури

Президенти Естонії Алар Каріс, Латвії Егілс Левітс, Литви Гітанас Науседа та Польщі Анджей Дуда відвідали розбомблену російськими окупантами Бородянку. Про візит розповів прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передають "Коментарі".

За словами очільника українського уряду, керівникам країн Євросоюзу показали численні руйнування будинків та інфраструктури в селах Київської області.

"Уздовж доріг — розстріляні та спалені автівки. На багатьох — напис "Діти". Розповів нашим партнерам про численні злочини, які окупанти вчиняють на українській землі", — зазначив Шмигаль.

З президентами Латвії, Литви, Естонії та Польщі обговорили також запровадження масштабних санкцій проти РФ. Це допоможе зупинити війну в Україні, наголосив очільник Кабінету міністрів України.

"Візит президентів чотирьох країн Євросоюзу на Київщину свідчить про міцну міжнародну коаліцію на підтримку України", — сказав Шмигаль.

Також порушили питання якнайшвидшого відновлення українських міст. На це мають направити арештовані кошти та власність Росії за кордоном. 

Джерело: https://t.me/Denys_Smyhal/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися