Зеленський зробив нове кадрове призначення в Київській області

Президент України Володимир Зеленський зробив нове кадрове призначення в Київській області, призначивши нову главу Білоцерківської районної державної адміністрації. Про це стало відомо з відповідного розпорядження на сайті глави держави.

Згідно з розпорядженням під номером 506, Володимир Зеленський перепризначив Людмилу Мерзлюк главою Білоцерківської райдержадміністрації Київської області. Попереднє розпорядження Президента України було про звільнення Мерзлюк з займаної посади відповідно до пункту 6 частини другої Закону "Про місцеві державні адміністрації".

Нагадаємо, що раніше глава держави підписав указ про призначення нового голови Бориспільської районної державної адміністрації, яким став Руслан Дяченко. До призначення на посаду глави Бориспільського району Київської області Руслан Дяченко був заступником голови Бориспільської РДА з березня 2020 року. Попередник Дяченко Володимир Строкань був призначений Володимиром Зеленським у кінці 2020 року і пробув на посаді трохи більше пів року.

Раніше президент Зеленський призначив главою Деснянського району Києва Дмитра Ратникова, який кілька разів балотувався на посаду міського голови Броварів, давав концерти в ролі діджея і звинувачувався у співпраці з "Партією регіонів" за часів президентства Віктора Януковича.

Також в кінці травня Володимир Зеленський призначив Романішену Інну Павлівну на посаду судді Шевченківського районного суду міста Києва. Відповідний указ під номером 215/2021 глава держави підписав 27 травня 2021 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як Офіс Президента використовує сценарій 2019 року для атаки на Кличка.

Читайте також про вбивство бездомних в Києві трьома чоловіками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися