У Києві пройде Форум Відбудови. Інтер'єр Року. Реконструкція, Безбар'єрність, Інклюзивність

Захід стане майданчиком для конструктивного діалогу, висловлювання та обговорення різноманітних думок між владою, девелоперами, архітекторами, дизайнерами, будівельниками, громадським сектором та бізнес-спільнотами

31 липня у КВЦ "Парковий" в Києві пройде Форум Відбудови. Реконструкція, Безбар'єрність, Інклюзивність, в рамках якого відбудеться урочисте нагородження переможців XIV-го Всеукраїнського щорічного архітектурного конкурсу Інтер'єр Року.

Серед запрошених членів журі конкурсу Інтер’єр Року -  представники архітектурних  та дизайнерських студій і представників влади.

Для максимальної прозорості проведення конкурсу та визначення переможців, запрошені авторитетні спеціалісти: Валерій Кузнецов - Дизайнер, співзасновник Smith & Winken та Decorkuznetsov, Іван Юнаков - Народний депутат України, Юрій Ринтовт - Керівник проєктного бюро та творчої майстерні Ryntovt Design, Дмитро Васильєв - СЕО та головний архітектор Аrchimatika, Анна Іскіердо - Співзасновниця та креативна директорка архітектурного бюро АІММ.

Форум Відбудови. Інтер’єр Року - стане майданчиком для конструктивного діалогу, обміну думками та ідеями між владою, девелоперами, архітекторами, дизайнерами, будівельниками, виробниками будівельних матеріалів, громадським сектором та іншими учасниками галузі. Головна тема обговорення форумі - Реконструкція, Безбар'єрність, Інклюзивність.

Програма заходу складається з дискусійних панелей, балтів-інтерв’ювання та презентацій експертів галузі. 

Щоб створити більш ефективну платформу перемовин, залучені партнери: Асоціація ветеранів-підприємців АТО, Спілка фахівців з нерухомого майна, Українська асоціація меблевиків, які створять, на базі Форуму Відбудови, свій власний форум. Це дозволить учасникам сконцентрувати свою увагу на конкретних аспектах обговорення, підвищить ефективність форуму і додатково розширить аудиторію спікерів та гостей шляхом залучення експертів з різних сфер.

Організатори вже оголосили перелік тем, про які будуть говорити в рамках заходу:

  • Інженерні аспекти створення безпечних та ефективних укриттів: сучасні технології та інновації;

  • Освіта в дизайні та архітектурі;

  • Енергонезалежність і смарт-рішення в нерухомості - ціна реалізації та конкурентні можливості;

  • Сучасний девелопмент. Колаборація девелопера, архітектора та дизайнера - додаткова вартість;

  • Майбутнє HoReCa: інновації, стійкість та адаптація до нових умов;

  • Сучасне мистецтво в інтер’єрі та екстер’єрі;

  • Інновації в міській архітектурі: виклики та потреби українських міст.

"Форум Відбудови. Інтер’єр Року – це платформа, на якій ми надаємо можливість взаємодіяти різним командам, спільнотам та компаніям, а також кожному висловити свою думку з приводу того, як Україні найкраще всього рухатись надалі в контексті реконструкції, безбар’єрності та інклюзивності", – коментує організатор Українського будівельного конгресу Ігор Парубський.

 Долучитися до Форуму Відбудови. Інтер’єру Року можуть представники будівельної галузі, девелопери, архітектори, дизайнери, будівельники, виробниками будівельних матеріалів, громадський сектор та інші учасники галузі з усієї України. Вхід безплатний за попередньою реєстрацією на сайті організатора, який залишає за собою право відмовити в участі.

Ознайомитись з повною програмою та спікерами, а також заповнити реєстраційну анкету можна на сайті www.interioroftheyear.info



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися