На Київщині збили ракету російських окупантів

Що відомо про ворожий обстріл

На Київщині сьогодні, 5 червня, сили Протиповітряної оборони Збройних Сил України збили ракету російських окупантів. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"Сьогодні зранку над Обухівським районом силами ППО збита ворожа ракета. Попередньо — жертв та руйнацій немає. Інформація уточнюється", — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Мешканців закликали не нехтувати сигналами повітряної тривоги та залишатися в укриттях на цей час.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок обстрілів російських окупантів є постраждалі. По столиці нанесли ракетні удари, внаслідок чого почалися пожежі. На місцях обстрілів працюють відповідні служби. 

Мер Броварів Ігор Сапожко повідомив, що близько шостої ранку російські окупанти здійснили обстріл територій в безпосередній близькості до Броварської громади. Інформації щодо руйнувань у Броварській громаді та у Києві поки що немає.

Ранковий обстріл Києва підтвердили в Генеральному штабі Збройних Сил України. У Києві внаслідок обстрілу російських окупантів стоїть запах чадного диму. Киян закликали зачинити вікна та не виходити на вулицю.

Інших подробиць щодо обстрілів столиці поки що немає.

Джерело: https://t.me/kyivoda/4305


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися