Українські чиновники потрапили у міжнародний скандал через заборону приїхати до Польщі меру Чернігова Атрошенку

На мера Чернігова чекали у Жешуві для підписання договору про співпрацю та допомогу регіону

На низці польських сайтів з'явилася новина про те, що мера Чернігова Атрошенка не випустили з України. На нього чекали у Жешуві для підписання договору про співпрацю та допомогу регіону, а також відкриття барельєфу Чернігова на міській ратуші. 

За інформацією у польських ЗМІ, через вказівки чиновника з Офісу президента Атрошенко не потрапив до Польщі, і церемонія пройшла без нього.

Напередодні Атрошенко заявив, що пов’язує це з політичною атакою на нього з боку одного зі співробітників Офісу президента, який діє, зокрема, через губернатора Чауса.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Романенко про ситуацію із забороною для Атрошенка виїхати до Польщі: влада так усіх донорів розжене. сторія із забороною для мера Чернігова Атрошенка виїхати до Польщі для підписання договору про допомогу Чернігову – це ганьба для України. Так влада ризикує розігнати всіх донорів, які зараз допомагають нашій країні. Про це заявив політичний експерт Юрій Романенко на своїй сторінці у Facebook.

Також "Коментарі" писали, що Атрошенко повідомив про затримання під час виїзду до Польщі на підписання договору про допомогу Чернігову. За словами Атрошенка, він прямував у польський Ряшів у складі делегації з чотирьох осіб. Крім угоди про партнерство в нього був запланований виступ на сесії. Але меру Чернігова не дозволили перетнути кордон на митному пропускному пункті "Краковець". Начебто документи були не в порядку. 


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися