На Київщині впіймали злісного палія трави (ВІДЕО)

Подробиці розповіли рятувальники

На Київщині впіймали чоловіка, який три дні поспіль попри заборону навмисно підпалював трав`яний настил. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Київській області, передають "Коментарі".

У відомстві обурені, що горе-господарі не чують застережень рятувальників та щодня влаштовують пожежі, палять суху траву, бадилля, торішнє листя і сміття. Це і в мирний час дуже шкідливо та нерідко спричиняє катастрофічні наслідки, а під час війни ще й додаткова небезпека, наголошують в ДСНС.

"Пожежі в екосистемах, спричинені таким "господарюванням", розпорошують сили рятувальників і призводять до зайвих витрат ресурсів (людських та матеріальних), а також порушують вимоги світломаскування (горе-господарі палять сухостій не лише вдень, а й увечері, відповідно, пожежі) на відкритих територіях теж відбуваються у темну пору доби)", — заявили в ДСНС.

Черговий випадок стався у Броварському районі Київської області. Тут рятувальники впіймали палія який протягом трьох діб навмисно підпалював трав`яний настил. Дії чоловіка зафіксували на камери. Ним виявився громадянин 1957 року народження. На місце події викликали поліцію. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися