У центрі Києва на дорогу автівку впало дерево (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

У Печерському районі столиці рятувальникам довелося деблокували дорогий автомобіль, на який впало дерево. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, під час негоди у Києві на бульварі Лесі Українки, 20, що у Печерському районі столиці, дерево впало на автомобіль Chrysler Cruiser. Це сталося у дворі п’ятиповерхового житлового будинку. За пів години автомобіль вдалося деблокували. Постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через потужну зливу з градом і шквалами, що накрила правобережні райони Києва, у столиці виникли підтоплення на занижених місцях. Наслідки зливи у столиці можна подивитись на відео.

Нагадаємо, під Києвом після влучання блискавки в міст здетонувала вибухівка. Вибух сталався в селі Демидів, що у Вишгородському районі. Зруйновано міст через річку Ірпінь. Внаслідок вибуху на мосту одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Рух транспорту через міст тимчасово неможливий. Дивіться схему об’їзду.

Читайте также