На Київщині попрощалися з загиблим внаслідок ракетного обстрілу у Вінниці звукорежисером

25-річний Євген Коваленко отримав тяжкі поранення після ракетного обстрілу у Вінниці

Через ракетний удар по Вінниці 14 липня загинуло 23 людини. Один із загиблих - звукорежисер співачки Роксолани Євген Коваленко. Саме того дня у Вінниці мав відбутися благодійний концерт, зібрані кошти від якого мали передати ЗСУ.

14 липня частина команди співачки приїхала до міста. Їхній автомобіль був припаркований біля площі саме тоді, коли почався обстріл.

"Хтось вийшов з машини, хтось ще був у машині. Буквально в ці секунди почалися обстріли, там були три ракети. Хлопці розбіглися — доля так звела, що хтось відстрибнув в одну сторону і врятувався, хтось в іншу і не врятувався", - повідомила співачка в ефірі "Сніданок з 1+1".

Прощання з Євгеном Коваленком відбулася 17 липня о 12:00 в  Храмі святого Миколая Чудотворця в Боярці. Поховали загиблого на Байковому кладовищі в Києві.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в Ірпені знешкодили вибухівку: жінку, яка везла її у своєму авто, затримали. На виїзді з міста Ірпінь, що в Київській області, на блокпості затримали жінку, у якої знайшли вибухівку. Вибухонебезпечний предмет увечері 15 липня вже вдалося знешкодити. За кермом автомобіля булі жінка, яку правоохорнці затримали. Міський голова Ірпеня зазначив, що в інших автомобілях знайшли наркотичні речовини й зброю.

Також "Коментарі" писали, що в Києві викрили "волонтера", який крав донати для Збройних сил України. За даними правоохоронців, затриманий у Телеграмі з середини квітня закликав людей збирати кошти, які потім обіцяв передати Збройним силам. Під час проведення обшуку на місці проживання псевдоволонтера правоохорнці знайшли банківські картки, куди перераховували кошти, ноутбук, флешку й гроші.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві створять реабілітаційний центр для військових і цивільних. На засіданні було визначено, що заклад створять на базі Київської обласної клінічної лікарні №2. Планується, що створений заклад буде насмперед займатися ортопедичною реабілітацією. Першочергово сворять щонайменше 30 ліжко-місць.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталья

18 липня 2022, 15:39

А больше написать о мальчик, который в 25 лет погиб- явно хорошем специалисте, если в солидном коллективе работал, слабо? К чему к такой трагедии приплетать все остальное к этой получается, что рядовой "новости" !?УМЕР ЧЕЛОВЕК! Это так страшно!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися