На Київщині посилюють контроль на блокпостах: подробиці

18 та 19 липня проводитимуть планові тренування військових

У Броварському районі Київської області посилять контроль на блокпостах. Найближчим часом там планують провести військові навчання. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міський голова Броварів Ігор Сапожко у своєму Телеграмі. 

"До уваги мешканців Броварської громади! Броварська районна військова адміністрація попереджає про можливе посилення контролю на блокпостах та додаткові заходи безпеки", - зазначив Сапожко в соцмережі.

У повідомленні мера Броварів зазначається, що 18 й 19 липня в Броварському районі проведуть планові навчання військових.

Сапожко закликав громадян поставитися до ситуації з розумінням.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в Ірпені знешкодили вибухівку: жінку, яка везла її у своєму авто, затримали. На виїзді з міста Ірпінь, що в Київській області, на блокпості затримали жінку, у якої знайшли вибухівку. Вибухонебезпечний предмет увечері 15 липня вже вдалося знешкодити. За кермом автомобіля булі жінка, яку правоохорнці затримали. Міський голова Ірпеня зазначив, що в інших автомобілях знайшли наркотичні речовини й зброю.

Також "Коментарі" писали, що в Києві викрили "волонтера", який крав донати для Збройних сил України. За даними правоохоронців, затриманий у Телеграмі з середини квітня закликав людей збирати кошти, які потім обіцяв передати Збройним силам. Під час проведення обшуку на місці проживання псевдоволонтера правоохорнці знайшли банківські картки, куди перераховували кошти, ноутбук, флешку й гроші.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві створять реабілітаційний центр для військових і цивільних. На засіданні було визначено, що заклад створять на базі Київської обласної клінічної лікарні №2. Планується, що створений заклад буде насмперед займатися ортопедичною реабілітацією. Першочергово сворять щонайменше 30 ліжко-місць.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися