П'яний прихильник "русского міра" скоїв ДТП у Києві і погрожував патрульним "московитами"

Затриманий стверджував, що після захоплення всієї території України московити наведуть лад

У Києві прихильник "русского міра" у стані алкогольного сп'яніння скоїв ДТП і намагався втекти з місця аварії. Однак патрульним вдалося затримати зловмисника й оформити адмінматеріали. Як повідомляють "Коментарі", відповідна заява з'явилася в Телеграм-каналі Патрульної поліції Києва.

Як повідомляють правоохоронці, ДТП сталася на проспекті Леся Курбаса: автомобіль Dacia зіштовхнувся з авто Mercedes і поїхав з місця аварії.

Коли інспектори зупинили втікача, то одразу ж помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. У повідомленні зазначається, що раніше чоловіка вже притягали до відповідальності за водіння в нетверезому стані, і суд позбавив його права керувати автомобілем.

"На 45-річного кермувальника інспектори склали протоколи за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння особою, яка двічі протягом року керувала транспортними засобами у стані сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом, бувши позбавленим такого права судом) КУпАП", - йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Коли патрульні оформлювали адмінматеріали, чоловік активно висловлював підтримку окупантів і заявляв, що московити зможуть навести лад в Україні. Патрульні передали затриманого СБУ для перевірки.

Як повідомляли раніше "Коментарі", еколог розповів, чому у Києві різко погіршилася якість повітря. В українській столиці різко погіршилася якість повітря – у місті виявили багаторазове перевищення норм забруднення атмосфери. Еколог Володимир Борейко пояснив причини такого явища. За його словами, багато жителів Києва повернулися до міста, також у столиці збільшилася кількість переселенців з інших міст — основним забруднювачем повітря є автомобільний транспорт. Еколог також зазначив, що кілька днів тому у місті немає вітру та дощу, а тому шкідливі речовини концентруються між будинками.

Також "Коментарі" писали, що в Києві змінили назву театру Лесі Українки. Київський театр імені Лесі Українки змінив офіційну назву, позбувшись згадки про "російську драму". Тепер офіційна назва закладу - Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки. Рішення щодо перейменування закладу було ухвалено ще наприкінці зими цього року, одразу після початку війни Росії проти України. Попередню назву театр мав близько 100 років, а більшість вистав ставили російською мовою.

Читайте также