У Києві п'яна мати заснула прямо на своєму тримісячному малюку: у поліції повідомили подробиці

Патрульні дістали дитину та викликали швидку допомогу

У Києві в Солом'янському районі правоохоронці в ніч на 24 липня врятували тримісячну дитину. Мати малюка заснула прямо на ньому, перебуваючи під дією алкогольних речовин. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Патрульній поліції Києва у Фейсбуці.

"Вчора вночі екіпаж поліції отримав виклик про конфлікт на вулиці Гарматній. Заявниця повідомила, що в сусідній квартирі голосно сваряться і чутно звуки бійки. Там знаходяться малолітні діти, яким може бути заподіяна шкода", - повідомили правоохоронці.

Коли поліцейські прибули на місце виклику, то двері їм відчинила 56-річна жінка з ознаками алкогольного сп'яніння. За словами жінки, конфліктів не було, а дітей у квартирі немає.

"Однак інспектори побачили в будинку розкидані речі та сліди бійки, а тому увійшли всередину, де їх зустріли двоє дітей віком 10 і 16 років. В одній із кімнат правоохоронці виявили 29-річну жінку, яка в стані алкогольного сп'яніння заснула на своєму 3-місячному немовляті. Патрульні дістали дитину та викликали швидку допомогу, а про подію повідомили в ювенальним поліцейським", - йдеться в повідомленні патрульних.

Як повідомляли раніше "Коментарі", викладач київського університету просував "русский мир", називаючи українську мову "сухою і убогою": подробиці скандалу. Викладача КПІ, який відмовляється вести заняття українською мовою, звуть Дмитро Насиров. Окрім того, що він уже встиг відзначитися своєю проросійською позицією в університеті, чоловік також став відомим і у своєму ЖК. Виявилося, що скандальний викладач КПІ не працює там ще з 30 червня 2022 року. Студенти університету повідомили, що Дмитро завжди викладав виключно російською мовою, тобто не зважаючи на Закон про українську мову.

Також "Коментарі" писали: підтоплення Демидова: мешканцям повідомили, коли відступить вода. Після того, як була частково зруйнована захисна дамба, жителі сіл Мощун, Горенка, Демидів, Козаровичі цілком відчули на собі стихію води й навіть змушені були жити з нею у власному домі. Заступник голови ОП Кирило Тимошенко зазначив, що наразі тривають усі необхідні роботи, щоб проблема була усунена.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися