В “Охматдиті” помер підліток із Броварів, який після купання у ставку підчепив інфекцію

Померлому хлопцю було всього 15 років

Хлопець із Броварів помер у лікарні Києва після того, як скупався в ставку Корсунь-Шевченківського район Черкаської області. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила в.о. директора Броварської районної філії ДУ "Київський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України" Оксана Колесник.

Підлітку було 15 років, він був учнем броварської школи №5. Після купання у ставку хлопець захворів на лептоспіроз.

Як зазначила Колесник, хлопець із Броварів 30 червня покупався у ставку на Черкащині. 11 липня у підлітка почали з'являтися перші симптоми хвороби. Батьки хлопця звернулися до приватної лікарні, де йому назначили амбулаторне лікування.

“15 липня дитині стало гірше. Батьки звернулися в броварську амбулаторію № 2 лише наступного дня. Звідти хлопця доправили в інфекційне відділення броварської дитячої лікарні. Стан був настільки важкий, що у дитини відмовляли ноги. Було вирішено негайно транспортувати хворого до спеціалізованої дитячої лікарні "Охмадит" в Києві“, - пише видання "Трибуна Броварів" з посиланням на заяву Колесник. 

У лікарні в підлітка підтвердили лептоспіроз. 17 липня хлопець помер, незважаючи на зусилля лікарів. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві арештували частину ТРЦ на понад 1,2 млрд грн, якою володіли члени уряду РФ. У Києві на частину торговельно-розважального центру в Солом'янському районі наклали арешт, оскільки її власниками виявилися члени уряду Росії. Як повідомили в Нацполіції, фактично володіли частиною ТРЦ висопосадовці РФ і керівники ВАТ, більше половини акцій якого належать ворогу. 

Також "Коментарі" писали, що в Києві затримали чоловіка, який передав ворогу дані про місця дислокації ЗСУ та тероборони. У Києві затримали чоловіка, якому повідомлено про підозру у співпраці з російськими окупантами. Зокрема підозрюваний передавав ворогу інформацію про місця розташування військових Збройних сил України й тероборони Києва. Чоловіку загрожує до 8 років ув'язнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися