На Київщині легковик з'їхав у кювет і перекинувся: є постраждалі (ФОТО)

Постраждалих внаслідок аварії вже госпіталізували

У Білій Церкві в Київській області авто на значній швидкості в'їхало в кювет і перекинулося. В результаті аварії потсраждали дві пасажирки автомобіля. Наразі слідчі встановлюють причини й обставини ДТП. Як повідомляють "Коментарі", відповідна заява з'явилася на Фейсбук-сторінці поліції Київської області. 

"У понеділок, 25 липня, близько 17:00, на 84 кілометрі автодороги Київ-Одеса, 56-річний водій Mazda з'їхав у кювет, де автомобіль перекинувся. Внаслідок аварії, 79-річна мати водія отримала переломи, а його 56-річна дружина – забої. Постраждалих госпіталізували до Білоцерківської лікарні", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

За фактом ДТП з постраждалими відкрили кримінальне провадження.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві арештували частину ТРЦ на понад 1,2 млрд грн, якою володіли члени уряду РФ. У Києві на частину торговельно-розважального центру в Солом'янському районі наклали арешт, оскільки її власниками виявилися члени уряду Росії. Як повідомили в Нацполіції, фактично володіли частиною ТРЦ висопосадовці РФ і керівники ВАТ, більше половини акцій якого належать ворогу. 

Також "Коментарі" писали, що в Києві затримали чоловіка, який передав ворогу дані про місця дислокації ЗСУ та тероборони. У Києві затримали чоловіка, якому повідомлено про підозру у співпраці з російськими окупантами. Зокрема підозрюваний передавав ворогу інформацію про місця розташування військових Збройних сил України й тероборони Києва. Чоловіку загрожує до 8 років ув'язнення.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві затверджено порядок видачі безкоштовних продуктів: як і де можна отримати. Продукти можна буде отримати за талонами. Щоб отримати талон, необхідно буде звернутися в ЦНАП й надати певні документи, зокрема паспорт, ідентифікаційний код і довідку про взяття на облік для ВПО.

Читайте также