У Києві ректора університету побив молодий студент

До поліції Києва звернувся ректор і повідомив, що його побили

У столиці на ректора Національного університету фізичного виховання і спорту України напав студент. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

"До правоохоронців звернувся ректор Національного університету фізичного виховання і спорту України та повідомив про нанесення йому тілесних ушкоджень. Правоохоронці опитали свідків і встановили одного з активних учасників події. Ним виявився 20-річний студент", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що конфлікт стався на території Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного. Відносно студента відкрили кримінальне провадження за хуліганство. Йому загрожує від 2 до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на початку вересня студенти Олімпійського коледжу оголосили страйк на знак протесту проти рішення Кабміну про передачу його Нуфвіс. В уряді хотіли реорганізувати коледж і приєднати до університету. У коледжі назвали це спробою рейдерського захоплення.

Раніше "Коментарі" розповіли про водія BMW, який на зауваження пішохода заштовхав його в машину і вивіз в безлюдне місце, де знущався з нього разом зі своїм другом. Катування та приниження молодого хлопця знімали на телефон.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися