Жорстоке вбивство на Київщині: під час конфлікту чоловік металевою трубою забив до смерті опонента

До поліції звернувся мешканець Ірпеня та повідомив, що біля одного з житлових будинків виявив тіло невідомого чоловіка

В Ірпені в Київській області правоохоронні органи затримали чоловіка, якому повідомили про підозру в убивстві. Згідно з інформацією поліції, затриманий металевою трубою забив людину до смерті під час конфлікту. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в прес-службі поліції Київської області у Фейсбуці.

"У неділю, 31 липня, до поліції звернувся мешканець Ірпеня та повідомив, що біля одного з житлових будинків виявив тіло невідомого чоловіка. На місці правоохоронці з'ясували, що загиблий – 52-річний місцевий житель, якому завдали травм голови та шиї", - повідомили правоохоронці.

У повідомленні поліції зазначається, що затриманий - 47-річний житель Ірпеня, на тілі якого були порізи й синці. За місцем проживання чоловіка під час обшуку виявили ножі, одяг й металеву трубу в крові.

За фактом умисного вбивства правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження. Чоловіку загрожує позбавлення волі строком до 15 років.

Наразі слідчі встаовлюють обставини й причини трагедії.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві відновили прапор з Національного реєстру рекордів України: приголомшливе фото. Прапор в Оболонському районі вважається найбільшим намальованим на бетонній поверхні прапором нашої держави і навіть є в національному реєстрі рекордів України. Із часом фарба на бетонній поверхні стерлася й потьмяніла, тому активісти взялися за відновлення малюнку. До ініціативи долучилися як діти, так і дорослі. За допомогою валиків і фарби величезний прапор в Оболонському районі Києва вдалося оновити.

Також "Коментарі" писали, що в поліції повідомили, скільки людей вважаються зниклими безвісти внаслідок окупації Київської області. У результаті бойових дій на території Київської області наразі вважають зниклими безвісти приблизно 300 людей. Ще 216 знайдених тіл людей досі не вдалося ідентифікувати. Начальник поліції заявив, що чимало людей наразі утримують на території Білорусі. Як повідомили очевидці, окупанти викрадали людей з Бучі, Ірпеня й Гостомеля.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися