Киян попередили про погіршення погоди протягом доби: які прогнози

У Києві очікується 1 рівень небезпечності

На Київ насувається гроза, жителів столиці попередили про погіршення погоди. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Телеграм-каналі ДСНС України.

"Увага! У найближчу годину у Києві та області з утриманням до кінця доби 3 серпня гроза (І рівень небезпечності, жовтий)", - йдеться в повідомленні ДСНС України.

Раніше Укргідрометцентр також повідомляв про погіршення погоди в Києві, зокрема про короткочасні дощі 3 серпня в столиці. Згідно з прогнозом, температура вдень має триматися на рівні +23 - +25 градусів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві п'яний водій на смерть збив жінку на переході: фото з місця трагедії. У Києві водій в стані алкогольного сп'яніння за кермом легкового авто на смерть збив 48-річну жінку, яка переходила дорогу у встановленому місці. Трагедія трапилася в Дарницькому районі столиці на вулиці Бориспільській. 31-річний водій їхав зі сторони вулиці Академіка Горбунова в напрямку вулиці Ялтинської, де й збив на смерть жінку. 

Також "Коментарі" писали, що в Оболонському районі ремонтують проїзд та облаштують пішохідну зону. У Києві в Оболонському районі на вулиці Архипенка, 8 ремонтують міжквартальний проїзд й облаштовують пішохідну зону. Комунальники прибрали старі тротуарні плити і вже укладають нові пішохідні доріжки. Наразі встановлюються бордюри й асфальтна пішохідна зона.

Читайте на порталі "Коментарі": у Київській області сталася потрійна ДТП: є потерпілі. У Бориспільському районі Київської області біля села Рогозів сталася аварія за участю трьох автомобілів. На місці пригоди працюють медики, рятувальні служби, слідчі й патрульні. Через ДТП можливе ускладнення руху. У повідомленні звернулися до водіїв із проханням поставитися до тимчасових незручностей із розумінням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися