У Броварах стався вибух: міський голова повідомив подробиці

Під час вибуху дивом ніхто не постраждав

У Броварах в Київській області чоловік намагався розібрати самостійно гранату в багатоквартирному будинку, в результаті чоого стався вибух. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міський голова Броварів Ігор Сапожко.

У повідомленні зазначається, що інцидент трапився пізно ввечері 7 серпня. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Правоохоронні органи наразі встановлюють обставини вибуху.

"Я звертаюся до усіх мешканців нашої громади. У країні йде війна, у громадян, на жаль, є досить багато необлікованої зброї та боєприпасів. Будьте свідомі! Не тримайте вдома небезпечні предмети! Не намагайтеся самостійно розбирати чи знешкоджувати гранати, снаряди, патрони чи інші небезпечні предмети", - заявив Сапожко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Білій Церкві чоловік пограбував 8-річну дівчинку та втік. У Білій Церкві зловмисник пограбував 8-річну дівчинку, вирвавши з її рук телефон. Наразі правоохоронні органи вже спіймали чоловіка й повідомили йому про підозру. Хоча в районі нападу й не було відеокамер, поліції все ж вдалося затримати грабіжника. Ним виявився 31-річний житель села Бикова Гребля. Зловмисника вже помістили до ізолятора тимчасовго тримання. Це вже не перша грабіжка на його рахунку, він уже судимий за крадіжки й шахрайство.

Також "Коментарі" писали, що в Києві водій авто на швидкості протаранив блокпост: рятувальники повідомили подробиці. Рятувальники зазначили, що легковий автомобіль на швидкості врізався в бетонну опору. Водія авто затиснуло між сидінням і панеллю приладів. Рятувальникам вдалося деблокувати чоловіка й передати лікарям. Також рятувальники змили з дороги пальне, щоб воно не зайнялося. Наразі правоохоронні органи встановлюють причини й обставини ДТП.

Читайте на порталі "Коментарі": постраждалі від підтоплення річки у Демидові отримають фінансову допомогу. Люди, які постраждали від підтоплення річки Ірпінь у Демидові, отримають по 20 тисяч гривень. Рішення про надання фінансової допомоги ухвалили на сесії Димерської селищної ради. З обласного бюджету для цього було виділено 2 млн 400 гривень.

Читайте также