У Києві біля станції метро "Нивки" обмежать рух транспорту (СХЕМА)

Дорожники попередили водіїв

У Києві цього тижня частково обмежать рух транспорту під мостом біля станції метро "Нивки". Як повідомляють "Коментарі", про це водіїв попередили в комунальній корпорації "Київавтодор".

За даними столичних дорожників, під шляхопроводом на перетині вулиці Щербаківського та проспекту Перемоги планують виконати перевлаштування тимчасових опор. Ремонтні роботи проводитимуть у суботу, 13 серпня. Під час цих робіт рух транспорту частково обмежать. Окрім того, можливі зміни у курсуванні маршрутів тролейбусів.

Обмеження діятимуть лише у суботу, 13 серпня, з 10:00 до 18:00. На самому шляхопроводі транспорт курсуватиме без обмежень. У комунальній корпорації "Київавтодор" перепросили за незручності та оприлюднили схему ділянки ремонтних робіт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вночі сталася стрілянина на одному з блокпостів. Автомобіль на великій швидкості намагався проїхати через блокпост. На вимогу правоохоронців зупинитися та на попереджувальні постріли водій не відреагував. По автівці відкрили вогонь. Подробиці – в нашому матеріалі.

Нагадаємо, в Києві водій автомобіля на швидкості протаранив блокпост та врізався в бетонну опору. Чоловіка затиснуло між сидінням і панеллю приладів. Рятувальникам вдалося деблокувати потерпілого водія й передати лікарям.

Читайте також, як у Київській області мотоцикліст протаранив легковик.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися