У Києві п’яний водій влетів у відбійник (ВІДЕО)

Про аварію розповіли правоохоронці

У Києві п’яний водій елітної іномарки на високій швидкості влетів у відбійник. Як передають "Коментарі", відео автопригоди оприлюднили в Патрульній поліції столиці.

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода  сталася на вулиці Кайсарова. Водій автомобілю засобу Mercedes-Benz на високій швидкості не впорався з керуванням та врізався у відбійник. На місці ДТП під час спілкування з чоловіком поліцейські помітили у керманича явні ознаки алкогольного сп’яніння. Однак проходити огляд у медичному закладі він відмовився.

На порушника склали адміністративні протоколи за керування транспортом в стані сп'яніння, порушення Правил дорожнього руху, що спричинило ДТП, та за керування автомобілем без відповідних документів. П’яний кураж водія на вулиці Києва потрапив на камери відеоспостереження. 


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Дарницькій площі перекинувся легковий автомобіль. Відео дорожньо-транспортної пригоди оприлюднили очевидці. Виявилося, що в цю аварію потрапив відомий український рок-музикант В’ячеслав Хабаров. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також та дивіться відео, як у Києві під час повітряної тривоги автобус влетів у стовп.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися