На Київщині оперативно затримали викрадача авто: загубив свій паспорт на місці злочину

Зловмиснику завадив охоронець, який зупинив вантажівку і витяг злодія

У селі Берестянка в Київській області правоохоронними органами був затриманий чоловік, який спробував вкрасти КамАЗ. Крадія вдалося швидко затримати, оскільки він загубив на місці злочину свій паспорт. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в прес-службі поліції Київської області у Фейсбуці.

"До поліцейських звернувся мешканець села Берестянка і повідомив, що близько 3:00 у нього намагалися викрасти КамАЗ, припаркований на стоянці майнового комплексу. Зловмиснику завадив охоронець, який зупинив вантажівку і витяг злодія. Той втік, загубивши гаманець зі своїм паспортом та посвідченням водія", - повідомили правоохоронці.

Поліція оперативно знайшла й затримала зловмисника. За фактом угону транспортного засобу відкрили кримінальне провадження. Тепер чоловіку загрожує позбавлення волі строком до 8 років.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українські військові ліквідували окупантів, які катували мирних жителів у Бучі. Військовим Збройних сил України вдалося ліквідувати росіян з 64-ї окремої мотострілецької бригади, які катували мирних жителів Бучі під час окупації Київської області. Окупанти показали фото знищених військових зі складу 64 окремої мотострілецької бригади з Хабаровська.

Також "Коментарі" писали, що в Києві ліквідували стихійне звалище біля Дніпра: сміття вивозили мішками чотири дні. У Києві в Дарницькому районі комунальники прибрали величезне сміттєзвалище біля однієї із заток Дніпра. Для ліквідації сміття довелося задіяти спеціальну техніку. У комунальному підприємстві звернулися до мешканців столиці із закликом повідомляти про сміття біля водойм у Києві.

Читайте на порталі "Коментарі": мешканцям затопленого Демидова виплатять компенсації: подробиці. Мешканці селища Демидів на території Київської області мають можливість вийти невеликі компенсації — населений пункт був затоплений на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну після підриву греблі, що стримало просування окупантів на Київ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися