На Київщині легковик влетів в дерево, є постраждалі (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну пригоду

У Бориспільському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Подробиці ДТП розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, надзвичайна пригода сталася у селі Старе, що неподалік Борисполю. Легковий автомобіль Volkswagen виїхав на узбіччя та врізався в дерево. За кермом знаходився 21-річний водій. "Внаслідок ДТП кермувальника – місцевого жителя та 15-річну пасажирку з Борисполя ушпиталили до Бориспільської лікарні", — повідомили в поліції.

В поліції Київської області оприлюднили фото з місця ДТП та закликали водіїв дотримуватися правил дорожнього руху. За фактом аварії розпочали досудове розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київської області в полі під час збирання врожаю на ворожій міні підірвався зернозбиральний комбайн. Вибух стався неподалік села Зелена Поляна. Аграрна техніка зазнала серйозних ушкоджень, 57-річний чоловік вцілів. Під час огляду місця вибуху виявили ще п’ять протитанкових російських мін.

Нагадаємо, затримані хакери, які за завданням російських кураторів напередодні повномасштабного вторгнення армії РФ три дні "мінували" у Києві найбільші ТРЦ та один з університетів. Киянка та її спільник керували групою анонімних мінерів та протягом останніх місяців знову відновили свою діяльність. Їх викрили та затримали за місцем проживання після чергового анонімного повідомлення про мінування інфраструктурних об’єктів.

Читайте також, що у Путіна через острах за Кримський міст погрожують бомбардувати Київ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися