У Києві іномарка влетіла в відбійник: подробиці ДТП (ВІДЕО)

Про аварію розповіли рятувальники

В Оболонському районі столиці сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Про аварію розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Києві, передають "Коментарі".

Рятувальники прибули на виклик на Мінський проспект. На місці ДТП з’ясувалося, що автомобіль Mitsubishi Outlander зіткнувся з відбійником. Внаслідок аварії пасажирку затиснуло між сидінням та панеллю приладів. Працівникам ДСНС довелося діставати жінку з понівеченого автомобілю за допомогою гідро- та електроінструменту.

Потерпілу жінку дістали з пошкодженої автівки та передали медикам. Ще двох постраждалих було деблоковано та передано медикам до прибуття рятувальників. Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують правоохоронці. Рятувальники оприлюднили відео з місця ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

21 серпня 2022, 23:30

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// =============MMALESEN''KI DOLON''KI SUNA CHI DON''KI NISHNISHU ZA VSE......ETO =KUL''TURNUI GIMN= VSEUKRAINSKOGO DOSTOINSTVA====ETA PESNIA TALANTLIVOI OBOSHAEMOI IRINU FEDISHUNOI OLITSTVORIAET SOZDAVAEMUIU UKRAINSKUIU GUMANISTICHESKUIU DEMOKTRATICHESKUIU TSUVILIZATSUIU.....DOLON''KI MALESEN''KI TAK OCHISHAIUT DUSHU I SERDTSE===OT CHEGO===ETO VAM RESHAT'' LIUDI IDUSHIE V VECHNOST''===MU VSE UMREM KROME DOLONEK =NISHNIISHUX ZA VSE=......UKRAINTSU===ETO NEVEROIATNO CHUVSTVENNAIA MILOSERDNAIA FORMATSUIA NEPOBEDIMAIA NIKOGDA I NIKEM POTOMU CHTO DOLON''KI SBEREGAIUT I PRODOLSHAIIUT PREKRASNUIU SHUZN'''...........=============ODNO MILOSERDIE===ODIN BOG===ODNA STOLITSA====ODNA STRANA====ODIN NAROD====CHELOVEK.......

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися