Київський лікар приїхав на виклик до жінки та помер, надаючи їй допомогу

Чоловік віддав половину свого життя роботі у швидкій

У Києві лікар помер під час візиту до пацієнта. Про це розповіли у центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва.

У повідомленні наголошується, що загинув Валерій Віталійович Бобирєв. Чоловікові було 62 роки, майже половину свого життя він віддав роботі у швидкій.

"Раптова смерть  під час виклику, коли він сам надавав допомогу хворій. Валерію Віталійовичу було всього 62. Майже половину свого життя він віддав швидкій. Товариші по роботі знали його як висококваліфікованого лікаря, доброго та чуйного у ставленні як до пацієнтів, так і до колег по роботі. Завжди урівноважений, спокійний і надійний.  Валерій Віталійович гідно ніс  по непростих  дорогах  долі свою високу місію. Важко сьогодні сказати, скільки врятованих життів на його рахунку , скільки сердець продовжують битися тільки тому, що у  критичний момент біля них опинився досвідчений, грамотний і  відповідальний лікар. А собі допомогти не зумів. Не встиг. Нам сьогодні важко  усвідомлювати цю втрату, звикнути до думки, що нема з нами і вже не буде  нашого дорогого Валерія Віталійовича…  Біль, і сум огортають  наші душі...               ", - сумують колеги лікаря.

Раніше "Коментарі" розповіли про дружину заступника мера Ірпеня, яка померла від коронавірусу через 10 днів після пологів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися