Пожежа на Хрещатику налякала людей: що горіло у Києві (ВІДЕО)

Про пожежу розповіли рятувальники

У центрі Києва сталася пожежа у підсобному приміщенні будівлі на вулиці Хрещатик. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

Рятувальники повідомили, що у четвер, 25 серпня, близько дев’ятої години вечора у Печерському районі Києва спалахнуло сміття. Пожежа сталася на вулиці Хрещатик, 13. На місці пожежі виявилося, що сміття горить у дворі семиповерхового житлового будинку. Вогонь зі сміттєвих контейнерів перекинувся на підсобне приміщення одноповерхової будівлі двірника.

Менш ніж за годину рятувальники ліквідували пожежу на площі 30 квадратних метрів. Жертв та постраждалих немає. Причину займання встановлюють правоохоронці. Відео надзвичайної події очевидці оприлюднили в столичних пабліках. Під час пожежі кияни та гості Києва спостерігали сильне задимлення в центрі столиці.

Нагадаємо, в Подільському районі Києва стався вибух в одному з будинків на житловому масиві Виноградар. Мешканці будинку на вулиці Василя Порика викликали наряд поліції через шум та крики з сусідньої квартири. Власник оселі зачинився у квартирі, поводився агресивно та погрожував підірвати гранату. Правоохоронці евакуювали мешканців будинку та почали перемовини з озброєним чоловіком. Однак киянин поводився неадекватно, лаявся та кричав, а згодом підірвав гранату. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з початку введення воєнного стану у Київській області в поліції видали населенню майже 700 одиниць зброї, з яких третину вже повернуто. Цифри кількості зброї в регіоні значно відрізняються від цих показників у Києві. Кияни неохоче повертають отриману зброю — з 6,5 тисяч одиниць здали лише тисячу. 

Нещодавно у Деснянському районі Києва виявили одне з добровольчих формувань територіальної оборони, учасники якого незаконно зберігали арсенал зброї та боєприпасів. Подробиці спецоперації — в нашому матеріалі.

Читайте також, як на Трухановому острові пораненому чоловіку вдалось втекти від вбивць.

Читайте также