Автобус зі Стамбула до Києва потрапив в ДТП, десятки людей травмовані (ФОТО)

Подробиці аварії розповіли пасажири рейсу

Пасажирський автобус зі Стамбула до Києва через погане самопочуття водія потрапив в ДТП, десятки людей травмовані, серед постраждалих — діти. Про це у столичному пабліку "Реальний Київ" розповіла одна з пасажирок рейсу, передають "Коментарі".

"Ми повертались рейсом Стамбул-Київ 26-27 серпня. Перевізник — "Гюнсел". Коли я їхала перший раз з Києва, то було чотири водії, все було нормально, вони мінялись, спали, відпочивали. Але на зворотному шляху було тільки двоє, і це на маршрут, який починається в дев’ять ранку одного дня і до п’ятої вечора іншого", — зазначила жінка.

Пасажирка розповіла, що водій зворотного рейсу був утомлений, жалівся багато на біль, перебирав аптечку, розмовляв по телефону і радився з приводу ліків.

"В результаті о другої годині ночі ми потрапили в аварію, нас перекинуло у рів біля дороги, всі живі і це чудо. Адже очевидці кажуть що до цього водія декілька раз заносило на зустрічну і коли йому запропонували перепочити дві години, він відмовився і тільки знизив швидкість", — стверджує потерпіла.

На місце аварії місцеві мешканці викликали екстрені служби. ДТП сталася на сході Румунії. На момент аварії в салоні автобусу перебувало 43 людини, з них 23 — госпіталізували, серед них — четверо дітей віком від 5 до 16 років. Відомо, що у одної жінки перелом хребта. Про стан інших потерпілих інформації немає.

"Як мінімум нами було зафіксовано несправність пасків безпеки, невиконання регламенту праці та відпочинку для водіїв. А адмін чату взагалі порадила мені подивитись Тік-ток, а не намагатись викрити їх на недбалості", — зазначила жінка.

Пасажирка автобусу оприлюднила фото з місця ДТП та повідомила, що офіційний чат перевізника видаляє всю історію переписки про аварію. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися