На Троєщині через п’яного водія сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію

У Деснянському районі Києва у стані алкогольного сп’яніння керманич легкового автомобілю збив велосипедиста. Про смертельне ДТП повідомили в поліції столиці, передають "Коментарі".

ДТП сталася на вулиці Братиславській. Водій автомобіля Fiat Doblo скоїв наїзд на велосипедиста. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та лікарі. Як розповів начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Києва Анатолій Андросович, поліцейські встановили обставини ДТП.

"35-річний водій автомобіля Fiat Doblo рухався  у попутному напрямку із велосипедистом у сторону житлового масиву Троєщина. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік не впорався з керуванням та здійснив наїзд на велосипедиста", — сказав Андросович.

У поліції зазначили, що в крові водія автомобілю тест показав 1,8 проміле алкоголю. Чоловіка затримали та оголосили підозру, йому загрожує до 10 років тюрми. Потерпілий в ДТП 37-річний велосипедист внаслідок отриманих травм помер у лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварах закриють проїзд через залізничний переїзд. Про обмеження в русі транспорту попередив Броварський міський голова Ігор Сапожко. Обмеження вводять через залізничний переїзд по вулиці Переяславський шлях у зв'язку з проведенням колійних робіт. Переїзд будуть перекривати для руху усіх видів автомобільного транспорту з восьмої ранку до п’ятої вечора протягом тижня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися