У Києві чоловік загинув під поїздом метро: у поліції розкрили подробиці

В українській столиці на станції київського метрополітену "Дарниця" сталася смертельна пригода - чоловік потрапив під колеса поїзда та загинув

В українській столиці на станції київського метрополітену "Дарниця" сталася смертельна пригода - чоловік потрапив під колеса поїзда та загинув. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Головного управління Національної поліції у Києві.

Відомо, що на станції пасажир потрапив під поїзд, на місце трагедії прибули правоохоронці, рятувальники та медики, які з'ясували, що чоловік загинув після падіння колії під час руху поїзда. Через інцидент рух поїздів на червоній гілці тимчасово обмежувався.

Поліція встановлює особу загиблого, після чого трагедія отримає правову оцінку слідства.

Нагадаємо, що місцеві жителі повідомляли, що на станції метро "Дарниця" людина стрибнула під потяг. На місце події викликали аварійну бригаду.

Чоловік був затиснутий під другим вагоном і загинув. Кияни також повідомляли, що станції метро "Дарниця", "Лівобережна", "Чернігівська" та "Лісова" були закриті на вхід.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянин

1 вересня 2022, 10:10

У погибшего случился когнитивный диссонанс... Вроде бы Украина уже европейская страна, а на улицах Киева грязь... как в рашистских городах за уралом. И на тротуарах насмерть сбивают пешеходов автомобили и самокаты))). ГДЕ ЖЕ ТА ЕВРОПА??)))) ПОЛИЦИЯ КИЕВА ВООБЩЕ НЕ РЕАГИРУЕТ НА НАРУШЕНИЯ ПРАВИЛ ДОРОЖНОГО ДВИЖЕНИЯ АВТОМОБИЛЯМИ В КИЕВЕ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися