У Києві через обстріли зупинили роботу метро: подробиці

Пасажирів попередили про зміни в русі поїздів

У Києві через ракетні атаки призупинили рух поїздів на червоній гілці. Про це пасажирів попередили у Київському метрополітені, передають "Коментарі".

"Рух поїздів червоною лінією призупинено, водночас всі підземні станції працюють як укриття! Також тимчасово зачинений пересадочний вузол "Театральна"-"Золоті ворота". Просимо не нехтувати сигналами повітряної тривоги та прослідувати до найближчих укриттів", — йдеться в повідомленні столичної підземки.

У Київському метрополітені додали, що про відновлення роботи метро повідомлять додатково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетного обстрілу Києва у Шевченківському районі столиці сталися вибухи. На місці обстрілів працюють відповідні служби. Відомо, що є загиблі та травмовані серед мирного населення. Офіційні подробиці влада столиці пообіцяла надати згодом. Також вибухи чутно й у Київській області, зокрема в Броварах. Мешканців попереджають, що працює ППО.

"Тривога триває сьогодні рекордно довго. Надзвичайна активність ворога направлена зараз на столицю та Київську область. Прошу зберігати спокій, але не нехтувати безпекою! Будьте в укриттях!" — наголосив мер Броварів Ігор Сапожко.

Закликав перебувати в укриттях й голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися