Кличко розповів про наслідки ракетних обстрілів Києва

Що відомо про вибухи у столиці

У Києві в результаті ракетних обстрілів російських окупантів пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури. Про це розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За його словами, у столиці триває ліквідація надзвичайної ситуації.

"На місцях працюють аварійно-рятувальні служби. Наразі частково обмежене надання послуг електро- та водопостачання в багатьох будинках на лівому березі столиці. В деяких будинках можливе пониження тиску в водопровідній мережі, зміна кольору та прозорості води", — повідомив Кличко.

Мер Києва закликав всіх киян максимально економити електроенергію та не вмикати потужні електроприлади такі як кондиціонери, електрочайники та мікрохвильові печі.

"Мешканцям, де понижений тиск у водопровідній мережі, – максимально економно зараз витрачати воду. В оселях, де вже тимчасово припинене водопостачання, мешканців просимо знайти найближчий від дому бюветний комплекс, колонку чи автомат з продажу питної води, та зробити запас води", — порадив Кличко.

Київський міський голова додав, що столичні служби роблять усе можливе, щоб якомога швидше стабілізувати ситуацію та повернути киянам життєво необхідні послуги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні, 18 жовтня, під час повітряної тривоги Київ знову потрапив під ворожі обстріли. Три вибухи сталися на об’єкті енергетичної інфраструктури у Деснянському районі столиці.

Нагадаємо, енергетична компанія "ДТЕК Київські регіональні електромережі" попередила мешканців Київської області про перебої в електропостачанні через черговий потужний обстріл Києва. Через пошкодження внаслідок вибухів енергетичного об’єкту інфраструктури в Києві є перебої в електропостачанні в Броварському та Вишгородському районах Київщини.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися