У "Київміськбуді" розповіли, як добудовуватимуть об'єкти "Укрбуду"

На даний момент у компанії є нерозподілений прибуток, нагромаджений роками, а також компанія покладається на підтримку держави

Компанія планує добудувати всі об'єкти "Укрбуду" за рахунок власних коштів і кредитів від держбанків. П'ять будинків, які знаходяться на стадії здачі в експлуатацію, повинні бути введені в експлуатацію до кінця січня. Холдингова компанія "Київміськбуд" планує добудувати всі об'єкти корпорації "Укрбуд" за рахунок власних коштів і кредитів від державних банків. Про це повідомив президент компанії "Київміськбуд" Ігор Кушнір на прес-конференції.

Повідомляється, що кошти інвесторів буде спрямовано лише на їх житлові комплекси. На даний момент у компанії є нерозподілений прибуток, нагромаджений роками, а також компанія покладається на підтримку держави. У компанії зазначили, що найближчим часом буде створений чіткий план взаємодії з держорганами. Також, щоб запустити роботу підприємства  потрібні комерційні позики.

 Кушнір зазначив, що зараз відбувається передача документів на придбані квартири. "Це не швидкий процес. Є п‘ять будинків, які перебувають на стадії здачі в експлуатацію... Це "Сонячна Рів'єра", "Пектораль", "Гармонія", "Харківський" (дві секції) і "Новомостицька"... Найближчим часом ви побачите здачу цих об'єктів. Вони практично готові. Туди потрібно вкласти ще близько 100 млн грн. Це ми зробимо швидко", - сказав він, додавши, що ці об'єкти повинні бути введені в експлуатацію до кінця січня.

Президент компанії повідомив, що загалом налічується 25 незавершених об'єктів "Укрбуду". "Щодо решти 20 об'єктів ми розраховуємо лише приймати документи на них упродовж від трьох місяців до півроку. Тому терміни здачі зміщуватимуться... Але п‘ять об'єктів з 20 перебувають у високій стадії готовності", - наголосив він.

За словами президента "Київміськбуду", половина недобудованих об'єктів - мінусові, а половина - прибуткові. "Якщо брати загальне сальдо, то прибуток становить 3-4 млн грн. Але зараз грошей не вистачає. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", до Офісу Президента принесли тапочки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися