На Київщині чутно звуки вибухів: що відомо

Що кажуть у владі

В одному з районів Київської області проводять планові роботи зі знищення вибухонебезпечних предметів. Про це попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, сьогодні, 11 листопада, знищувати боєприпаси будуть в Бучанському районі. Підривати вибухонебезпечні предмети будуть підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій. Через це в деяких громадах буде чутно вибухи. Роботи з ліквідації снарядів проводять з 9:00 до 11:00.

"У деяких громадах може бути чутно звуки вибухів! Бережіть себе та дотримуйтеся правил безпеки!" — закликали мешканців в Київській обласній військовій адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що навколо Києва будують систему оборони на випадок повторної атаки російських окупантів. Відео перевірки оприлюднив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Посадовець перевірив укріплення разом із командувачем угрупуванням оборони Києва Олександром Павлюком. На лініях оборони у Київській області наразі виконуються задачі з нарощення сил оборонних рубежів. Також триває робота з оснащення українських військових усім необхідним.

Нагадаємо, що у Києві затримали шахрая, який видавав себе за співробітника СБУ. Чоловік обіцяв одному з підприємств "уникнення" санкцій Ради національної безпеки і оборони України. За свої "послуги" планував отримати пів мільйона доларів. Шахрай також обіцяв підприємцю закриття кримінального провадження щодо представників цієї компанії, до керівного складу якої раніше входив росіянин.

Читайте також, як у Києві та регіонах ліквідували схеми втечі ухилянтів за кордон.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6801


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися