Під Києвом у багатоповерхівці від чадного газу загинули люди (ФОТО)

Подробиці трагедії розповіли в поліції

Під Києвом від чадного газу загинули троє людей. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, трагедія сталася в багатоповерхівці в Софіївській Борщагівці. В одній із квартир на другому поверсі виявили тіла молодого подружжя. Загиблі були курсантами одного із навчальних закладів. Коли чоловік і дружина не з’явились на навчання, в їхній квартирі з дозволу рідних зламали двері. Там знайшли тіла із характерними ознаками  отруєння чадним газом.

"У цьому ж будинку на четвертому поверсі (по цьому ж стояку) виявили і тіло 17-річної дівчини, яка також загинула від отруєння. В обох квартирах було встановлено автономні газові котли для обігріву", — розповів Нєбитов.

Очільник Національної поліції України в Київській області додав, що на місці трагедії працювали поліцейські, криміналісти та газова служба. Правоохоронець оприлюднив фото з місця надзвичайної події та закликав усіх терміново перевірити справність роботи обігрівальних приладів, зокрема — газових котлів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що навколо Києва будують систему оборони на випадок повторної атаки російських окупантів. Відео перевірки оприлюднив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Посадовець перевірив укріплення разом із командувачем угрупуванням оборони Києва Олександром Павлюком. На лініях оборони у Київській області наразі виконуються задачі з нарощення сил оборонних рубежів. Також триває робота з оснащення українських військових усім необхідним.

Нагадаємо, що у Києві затримали шахрая, який видавав себе за співробітника СБУ. Чоловік обіцяв одному з підприємств "уникнення" санкцій Ради національної безпеки і оборони України. За свої "послуги" планував отримати пів мільйона доларів. Шахрай також обіцяв підприємцю закриття кримінального провадження щодо представників цієї компанії, до керівного складу якої раніше входив росіянин.

Читайте також, що під Києвом власник водойми відмовив рятувальникам у доступі до води під час гасіння пожежі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися